Tidsregistrering för byggbranschen

Genom Byggdagboken erbjuds du som entreprenör inom bygg- och anläggningsbranschen ett lättanvänt verktyg för att personal och underleverantörer ska kunna föra bok över arbetad tid. Byggdagboken har ett flertal funktioner som effektiviserar och förenklar tidsrapportering och gör att du kan fokusera på ditt företagande. Byggdagboken kan användas i mobilen och gör det enkelt för personal och underleverantörer att göra sin tidsregistrering och det är ett smidigt sätt att hålla koll på företagets pågående projekt.

Byggdagboken fungerar lika bra för beställare som för entreprenörer. Du som beställare får utförlig information om de arbeten som utförs och beställaren kan kontrollera eventuella avvikelser angående tidsrapportering i realtid vilket kan hålla nere de faktiska kostnaderna för dina projekt. För dig som entreprenör fungerar Byggdagboken som personalliggare och tidsregistrering enligt Skatteverkets krav. Med hjälp av Byggdagboken kan du hålla reda på vart dina maskiner befinner sig ha en god överblick på utgifter som varje projekt resulterat i och följa dina anställdas tidsrapportering. Du som entreprenör effektiviserar ditt arbete och sparar både tid och pengar som annars försvinner i administration och tidsregistrering. Dessutom kommer du med hjälp av Byggdagboken att kunna stämma av projektets tidsåtgång mot anställdas tidsrapportering så att du kan fakturera utifrån de sammanställningar du fått i Byggdagboken. I byggdagboken kan du även samla bilder och dokument som kan vara användbara för en komplett överblick av utförda projekt och beställningar. All rapportering i Byggdagboken fungerar som juridisk dokumentering och utgör således en trygghet för såväl utförare som beställare.

Byggdagboken.se

På Byggdagbokens webbsida finns utförlig beskrivning av Byggdagbokens tidsregistrering och funktioner och på sidan finns informativa videofilmer som beskriver Byggdagbokens användning.

För att prova på Byggdagboken fyller du i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. Det gå även bra att ringa oss för att få svar på era frågor.
Byggdagboken.se/prova/
Telefon 0651 – 57 57 60

Tidsregistrering för byggbranschen from Byggdagboken on Vimeo.

Inläggsförfattare: Byggdagboken