Rätt projektverktyg för ditt projekt inom byggbranschen

Vi vet att konkurrensen inom byggbranschen kan vara hård och att det ständigt krävs att man ligger på topp och effektiviserar sig. Det krävs helt enkel att man hänger med i utvecklingen om man vill vara kvar i branschen. Vi ser till att du kan effektivisera ert arbetssätt. Med hjälp av Byggdagboken kommer ni att få bättre kontroll över ert arbete, bli mer strukturerade samtidigt som ni blir mer effektiva. Detta leder givetvis till att ni får fler nöjda och återkommande kunder. Med projektverktyget för byggbranschen blir det enkelt att göra ett bra jobb.

Mindre utrymme för missar

Syftet med projektverktyget Byggdagboken är att ni ska få ett bättre informationsflöde inom ert företag och att hantverkarna ska få en lättare vardag. Ni får en bättre uppfattning om vad som redan är gjort och vad som behöver göras. Vi ser dessutom till att hjälpa er att säkra information och tidslistor. Standardprogrammet tillåter dig att skapa byggprojekt, addera kunder, delegera arbetsuppgifter bland hantverkarna. Du kan även addera dokument som exempelvis är kopplade till säkerhet, miljö och hälsa och det kommer att göra så att du får en bättre översikt över projektet och det minskar risken för att det ska ske några missar.

Kom igång redan idag

Byggdagboken är lätt att komma igång med och alla dina anställda kan ladda ned detta som en app till sina mobiltelefoner. Appen är lätt att förstå sig på och efter en kort genomgång kommer alla att vara med på tåget. De företag inom byggbranschen som redan har kommit igång med projektverktyget Byggdagboken upplever en klar effektivisering av arbetet inom ett fåtal veckor. Ta första steget genom att fylla i vårt kontaktformulär genom att gå in på Byggdagboken.se/prova. Då kommer vi att höra av oss till dig inom ett fåtal dagar, du kan även ringa till oss på nummer: 0651- 57 57 60.

Inläggsförfattare: Byggdagboken