Infoblad: Byggdagboken digitalt har många fördelar

Här kan ni ladda ner infobladet för: Byggdagboken digitalt har många fördelar

Ladda ner PDF

Byggdagboken digitalt har många fördelar

Att föra Byggdagboken digitalt har många fördelar i jämförelse med pappersversionen. Informationen blir enklare att samla in och delge till berörda parter. Enkelheten består bla av röstinmatning, vilket gör att du kan prata in det du utfört, och det blir omvandlat till text. Detta gör att alla kan via sin mobil dokumentera sitt egna arbete på ett smidigt sätt.

Med Byggdagboken kan du samla och se all information om dina projekt, direkt i mobilen eller surfplattan. Du får en tydlig överblick på projektet, och full kontroll på medarbetarens och underentreprenörers dagliga arbete.

Uppgifter som förs i Byggdagboken är t.ex. påbörjade, pågående och färdiga arbeten samt avvikelser, störningar, ändringsarbeten, väderlek, arbetsstyrka och tider, egenkontroller, skyddsronder och inte minst kvalitets rapporter på utfört arbete m.m.

Systemet är webbaserat och kräver därför ingen installation på egna enheter, samt att det är tillgängligt på såväl telefon, surfplatta som dator.

Byggdagboken är en plattform som även underlättar kommunikationen mellan Entreprenör och Beställare i projektgenomförandet och ger projektledaren aktivitet och kostnadskontroll löpande i projektet, oavsett entreprenads form och prismodell.

Genom daglig rapportering med bild och text av processen löpande, är det betydligt mindre risk att det försvinner faktureringsbara arbeten för ÄTOR på vägen.


Det är lätt att komma igång med byggdagboken, och man kan utöka användningen successivt.

Stig Rikardsson
Åre Bygg Pro

Inläggsförfattare: Byggdagboken